Feedback fra kunder

Det oplever et lille udpluk af mine kunder efter et parcoaching forløb:

Torben og Marianne

Vi har været sammen i 8 år, og syntes begge at vi ikke var sådan helt glade mere, vi elsker hinanden, men hverdagen havde taget over.

Vi sad efterhånden i hver sin ende af sofaen og delte en kande kaffe. Den spontane-morsomme – varme forhold vi havde førhen, var langt væk..

Vi savnede begge to det gamle liv, vi prøvede forskellige ting, kæresteture, ud og spise uden børn, biograf osv,. Men kort efter var vi fanget igen.

Det vi fik ud af at have samtaler med Ole, var at få sat ord på, hvad det er, som gør at vi er sammen. Så vi husker hinanden hver dag, og husker at pleje vores forhold, især de dage, hvor det hele går stærkt.

Lea og Jesper

Vi mødte hinanden i en sen alder, og havde begge bagage med, fra vores tidligere forhold.

I første omgang betød det ikke noget, men jeg kunne mærke, når Lea gjorde eller sagde noget, så begyndte jeg at se spøgelser.

Måtte gør noget ved det, og i første omgang opsøgte jeg Ole alene, for at få styr på mit eget shit-

Og fået støtte til at få lukket dørene fra mine tidligere forhold, men ikke mindst fået støtte til at åbne mig sådan helt op for Lea, så vi kan komme stå som et stærkt team i fremtiden.

Mark

Hver gang jeg gik på en date, fandt jeg lyn hurtigt en fejl ved hende, så jeg kunne droppe hende igen. Fejlen var jo ved mig selv.

Fik arbejdet med mig selv, så jeg kunne bedre hvile i at være mig. Og søge det jeg faktisk gerne vil være sammen med, og ikke bare en hurtig quickfix.

Sine og Jack

Gav det en chance, sådan lidt med armen vredet rundt, – jeg var jo nok lidt stået af vores forhold-

Men Sine bad mig om det.. Og sidder nu her – mere lykkelig og glad for det end jeg troede det var muligt.

Jeg var ikke færdig med Jack, syntes vi havde noget at kæmpe for. Ole gav os ro til at få sagt det der fyldte og hjalp med at gøre det tydeligt, så vi begge følte os forstået. –

Og med simple øvelser, fandt vi tilbage til det liv vi begge gerne vil leve, bare stærkere, klogere og med en baby i maven.

Lars og Kamilla

Vi var vel begge ved at give helt op, efterhånden havnede alle vores samtaler i en diskussion..

Græd hver aften, når jeg sagde godnat til ungerne- og kunne ikke se nogen vej ud af det hele.

Kunne slet ikke holde Lars ud, når han nærmere sig og ville røre ved mig.

Sad og kiggede Facebook en aften og faldt over teksten, ”Vi lever kun en gang”-

Og dagen efter ringede jeg til Ole-

Fik en hurtig tid og sagde til Lars at det var sidste udvej. Da Ole spurgte os, om vi var begge villige til at arbejde for kærligheden, væltede tårerne ud af mig. Så mine børn blive delt mellem os, vores hjem som vi havde bygget op sammen, vores venner, men ikke mindst et liv uden Lars, det kunne jeg ikke.

Heldigvis svarede Lars også et Ja, og ja det har og er stadigvæk et arbejde, men nu er vi bevidste om at få stoppet op i tide, og få snakket om hvad der fylder ved os begge. Og ikke mindst vi kan sige, hvad vi har brug for. Ikke alt er lyserødt, men vi er godt på vej.

Betina og Thomas

12 år blev det til sammen. Så var gnisten væk.. Vi begyndte at små skændes over det mindste, mens vi ventede på huset blev solgt og vi kunne komme videre.

For os begge var det vigtigt, at vi skulle kunne samarbejde omkring vores børn, nu i den svære tid, det er også dem der bliver skilt, men også i fremtiden.

Ole lod os tale, så vi begge fik taletid, og kunne sammen skrive aftaler ned for fremtiden, men størst af alt, at vi skulle skrive et farvel brev til hinanden, vi havde trods alt også haft mange gode år sammen, som ikke skulle glemmes.

Charlotte

Da jeg startede mit forløb ved Ole, havde jeg prøvet alt, zoneterapi, akupunktur, hypnose, psykolog, psykoterapi og mindfulness mod min angst, ingenting hjalp hvor jeg virkelig rykkede mig.. Mit liv var låst fast, jeg følte mig mere og mere fanget i min krop og hjerne. Tankerne kunne ikke styres, og jeg havde det dårligt hver gang jeg gjorde det mindste som triggedede min angst. Efter 5-6 måneder, er jeg nået længere end de sidste 13 år af mit liv, jeg har haft angst i 13 år. 
Det der gjorde en forskel her, var helt klart den tilgang Ole har, hans måde og sige tingene på, sætter tankerne igang på en GOD måde. Han har lært mig ikke og være bange og begrænse mig selv. 
Nu lever jeg mit liv bedre end nogensinde, jeg er ikke i mål, men jeg er tættere på mål end nogensinde før! 
Jeg kan med ro i maven, elske mit liv, min familie og ikke mindst mig selv. Roen har samtidig gjort jeg også nu har roen til at følge en kostplan, og taber mig. Det har ikke kun hjulpet på min angst og begrænsninger, men også på mit familieliv, sociale liv, arbejdsliv, og min sundhed. 
Jeg er 28, igang med min drømmeuddannelsen, arbejder ved siden af på den bedste arbejdsplads, imens min mand har rejsearbejde, og vi kysser på vores to dejlige børn. 
Ole er helt klart en KÆMPE anbefaling værd herfra!!!!🙏🏼

 

Thomas

Kære Ole. 
Tusind tak for din hjælp og gode råd i et lille storm vejr på hjemmefronten. 
Du var ærlig og ( skide irriterende) da du ikke kun viste sympati til min fordel😉for som du sagde.. Så må du tale med en anden😂
Ole, du ramte spot on med din råd og jeg tog imod dem og brugte dem. 
Gudskelov. 🙏🏻
Det betød, at jeg blev mødt hjemme i øjenhøjde og min kone syntes, at det er den/de bedste samtaler vi har haft hjemme. 
Tror ikke du selv ved det, men du har gjordt vores ægteskab meget mere sundt end det var i forvejen. 
Vil anbefale dig til hver en tid til store eller små problemer. 
Ja eller bare som balsam til egen sjæl. 
Tak for dig❤️
Thomas. 

Skal jeres kærlighed have et ekstra forsøg?

Parcoaching og parterapi tilpasset jeres relation

Velkommen til et dedikeret rum for parterapi i Greve, hvor jeg hjælper par med at overvinde deres udfordringer og genopdage kærligheden i deres forhold. Som en erfaren parterapeut i Greve, er jeg her for at guide jer gennem jeres rejse mod et stærkere, sundere og mere kærligt forhold.

I hjertet af Greve tilbyder jeg parterapi, der er skræddersyet til at møde de unikke behov og udfordringer, som hvert par står overfor. Vores tilgang er baseret på forståelse, empati og professionel ekspertise, hvilket sikrer, at I får den støtte og vejledning, der er nødvendig for at genopbygge jeres forhold.

Min parterapi har jeg mikset sammen med parcoaching for at fokusere på at skabe et trygt og støttende miljø, hvor begge partnere kan føle sig hørt og forstået. Jeg arbejder sammen med jer for at identificere de centrale problemer, der påvirker jeres forhold, og udvikler strategier for at tackle disse udfordringer. Mit mål er at hjælpe jer med at forbedre jeres kommunikation, genopbygge tillid og styrke jeres emotionelle forbindelse.

Scroll to Top