Reiki Healing

Ole, er du kuk kuk i bolden?

Den sætning har rumsteret rundt i mit hoved i mange – som i rigtige mange – år.

Når jeg har coachet klienter, så har der altid ligget noget og luret i baghovedet. Noget som har været en guide for mig, noget der har guidet mig i en retning mod det grundlæggende problem i sessionen. Jeg ved, at det har gjort min coaching dybere og langt mere virkningsfuld for mennesket overfor mig. Jeg har aldrig sagt noget højt om dette. Men jeg har altid haft en følelse af, at jeg kunne mærke andre mennesker, og at jeg har kunne nå ind til dem på en dybere måde.

reiki healing

Vil du også prøve hvad Reiki Healing kan?

reiki healing

Mit møde med Reiki Healing

Jeg havde i en periode også et hoved fuld af tanker, frustrationer og en krop, der var så meget i ubalance, at jeg havde svært ved at sove og komme igennem en arbejdsdag. Jeg valgte derfor at prøve noget nyt: Reiki Healing.

Efter min første session mærkede jeg en særlig forandring i mig, der ikke så let kunne beskrives. Når jeg blev spurgt, hvordan det var, så var det svært at beskrive præcist. Jeg svarede tit, at ”det ved jeg ikke, men det hjælper mig.” Umiddelbart føltes forandringen som en ro og tilgivelse. Jeg kunne desuden sove langt bedre, end jeg havde gjort i meget lang tid.

Det gjorde nu ikke følelsen af at være kuk kuk mindre. Da jeg på et tidspunkt skulle vælge speciale under min coachuddannelse, hvor jeg havde flere gode muligheder, føler jeg at masterspeciale intuitiv coaching mig. Jeg kunne simpelthen ikke styre udenom det emne. ”Ahh Ole du er sgu kuk kuk….,” tænkte jeg.

"Efter min første session mærkede jeg en særlig forandring i mig"

Ole som intuitiv coach?

Jeg mødte nogle virkelig skønne mennesker på denne masteruddannelse i intuitiv coaching, og jeg fik nogle store aha oplevelser undervejs. Eksempelvis lærte jeg at give udtryk for det, som jeg mærkede under en coaching session, og det påvirkede mennesket overfor mig. Men jeg følte stadigvæk, at der var kuk kuk oppe i toppen.

Jeg mødte dog en helt unik kvinde, som lagde en hånd på min skulder og sagde “you are my brother from another mother – og vi kommer til at ses igen.” Hvad skulle det nu betyde? Jeg gik dog hjem med troen på, at jeg skulle bruge min intuition under coaching sessioner endnu mere.

Og det virkede jo – altså ikke bare jo jo det virker – men helt igennem et fantastisk stykke værktøj at bruge. Det, at jeg nu bare tør sige, hvad jeg mærker, betyder, at vi ofte sparer tid på at tale os ind til kernen af problemerne – og mine klienter føler sig langt mere forstået, end jeg har oplevet tidligere.

reiki healing

Jeg tilbyder nu reiki healing

Alligevel manglede jeg at få ro på følelsen af at være kuk kuk – og endnu gang støder jeg på Reiki Healing. Jeg faldt en aften over en artikel om Reiki, og læste den med stor nysgerrighed. Reiki er en healing form, der stammer fra den tibetanske buddhismes historie.

Jeg endte med at bestille en uddannelse i reiki healing på Bornholm, hvor underviseren var hende, der havde sagt, at vi ville ses igen.

Allerede første aften på uddannelsen trådte jeg ind i en verden, som havde kaldt på mig længe – alt for længe. Men jeg har været bange for at træde ind i den før nu. Og for første gang fik jeg en forståelse af, hvad kuk kuk i bolden betød. Det kuk kuk er ikke kuk kuk men kaldes spiritualitet. Den erkendelse har givet mig så meget ro og ikke mindst forståelse for, hvem jeg er, og hvad jeg kan bidrage med i livet.

Jeg er nu så langt i min spirituelle rejse, at jeg har åbnet op for egne Reiki Healing sessioner. Kontakt mig allerede nu, hvis du også vil have et dybere indblik i dit liv. Jeg har prøvet det selv, og jeg kan bare sige: det virker.

Hvad er Reiki Healing?

Reiki er japansk og betyder Universel (Rei) Livsenergi (Ki) Reiki healing er brugen af Universel Livsenergi til naturlig healing. Reiki anvendes ved, at jeg lader Reiki løbe gennem kroppen, ud gennem hænderne og direkte ind i dig. Dette vækker den naturlige healing proces, hvilket ofte skaber ekstraordinære resultater. I arbejdet med Reiki behandles der på krop, sind og ånd på samme tid. I vores vestlige kultur har vi tendens til at fokusere på “helbredelse” af kroppen. Hvis vi har hovedpine, kan vi tage en panodil. Så betragtes hovedpinen som helbredt, indtil den kommer igen. Healing handler om helheden. Krop, sind og ånd samtidig. Alle tre er lige vigtige for vores samlede helbred, generelle livsenergi og evne til at navigere mod vores eget (dybere) formål.

Krop, sind og ånd. Tre dele af en helhed, der aldrig er stærkere end sit svageste led.

Hvad virker Reiki Healing på?

Reiki healing kan gøre en positiv forskel. Her er et lille udsnit af, hvad Reiki har særlig god indvirkning på:

– Reiki lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshe

– Reiki booster immunforsvaret og løfter dit generelle energiniveau

– Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger

– Reiki giver ro til døende

– Reiki skaber overblik, klarhed og balance i krop, sind og ånd

– Reiki er understøtter fertilitetsprocesser

– Reiki afhjælper graviditetsgener og bækkenløsning

– Reiki hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser

– Reiki afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande

– Reiki er uafhængig af religion, kultur, titler og tro.

Hvordan foregår en behandling med Reiki healing?

En Reiki behandling er “hænder på healing”. Du ligger fuldt påklædt under et tæppe på en briks, imens jeg placerer hænderne nænsomt i en serie håndpositioner nedover kroppen. Herved strømmer ren livsenergi ubegrænset, i de mængder som du har brug for. Jeg bruger hverken min egen eller din energi. Jeg er en kanal eller et “rør”, som Reiki kan strømme igennem. Har du et specifikt problem, anbefales det, at du får fire behandlinger i træk, så tæt på hinanden som mulig. Herved får energien optimale vilkår for at arbejde med de relevante ubalancer. Fire behandlinger i træk, kan virkelig mærkes og vil give et kæmpe spark videre i præcis den retning, der er rigtig for dig.

Scroll to Top