Mød din coach og wingman

Jeg hedder Ole og er født og opvokset i det vestjyske, nu bosat i Greve. Gennem mere end 12 år har jeg arbejdet med mennesker i ubalance og fået en stor indsigt i det at være menneske samt familie på godt og ondt.

Min evne til at hjælpe jer

I vores hverdag fylder vores relation til hinanden langt mere end vi måske lige tænker over. Det påvirker vores børn, på jobbet og vores adfærd afspejler vores situation, hvis vi føler os såret, ikke elsket som den vi er, eller havnet i en konflikt, vi ikke kan komme ud af.

At have ondt i kærligheden er bestemt ikke sjovt.

Jeg er selv et menneske, der har oplevet kærlighedens vigtighed,- har jagtet anerkendelsen, kæmpet for at føle mig elsket, og til tider også haft den følelse.  Men ofte er de druknet i de udfordringer en travl hverdag med børn, jobs og hjem kan give. – Og har ladet sig styre af et hamsterhjul, der blæser hverdagen afsted med fuld fart. Og oplevet det, at glemme det vigtigste, og hvilken pris det har. –

Kender også godt til at bare lade det stå til, og håbe på at det går over igen, at tænke, at det er bare en fase.- Det er det bare ikke-

Jeg er skilt. Og det har været en stor del af mig. Fordi det har forandret alt i mit liv -oplevelsen, smerten at ikke skulle være to mere, at skulle dele mine børn. Og ikke mindst at turde tro på kærligheden igen.

 

Hvorfor par og relationer?

Under mit arbejde som coach opdagede mine klienter hvor meget deres relation fyldte, og hvor meget coaching kunne flytte dem-også i deres forhold.

Det gjorde at jeg besluttede mig udelukkende at coache i Par og relationer gennem blandt andet parcoaching og parterapi i Greve.

Valgte at videreuddanne mig og har færdiggjort mastercoach-specialet “Par- og Relationer” hos Sofia Manning, hvor jeg blev undervist af sexolog og parterapeut Amanda Lagoni.

Den viden jeg coache ud fra bygger ovenpå min egen erfaring fra livet og fra at coache mennesker både som par og som enkelte individer.

Erfaring

Jeg er Certificeret coach

Selvom jeg har prøvet lidt af hvert i mit eget liv. Været bange for meget, men gjort det meste alligevel. Nogle gange med succes, andre gange uden. Så er det i arbejdet med at udvikle mennesker, at jeg virkelig finder mod og styrke til at gøre en forskel. Valgte en coachuddannelse ved Sofia Manning som den mest naturlige del i min rejse, og jeg har bygget videre på den med en Mastercoach uddannelse med specialer i:

  • Par & Relationer
  • Intuitiv
  • Konflikt

Her skal det også nævnes, at jeg naturligvis har tavshedspligt. Jeg har brudt mit eget mønster og fået skabt det liv, jeg altid har drømt om. Hele mit liv har jeg været optaget af at finde potentialet i mennesket og åbne deres vej dertil. Skal jeg hjælpe jer med at skabe det liv, I drømmer om? 

Skal jeg også være jeres wingman?

Scroll to Top