Skilsmisse

Overskriften siger skilsmisse, men et brud er et brud, og du behøver ikke at have været gift, for at række ud efter min hjælp.

Helingsprocesser tager tid

Alle brud kræver heling

Ca. 41 % af alle ægteskaber går i stykker. Så du er ikke alene, selvom det kan føles sådan.

Du går fra at være jer til at være dig. Den historie, som I har bygget op sammen, er der stadigvæk, men nu er slut. Det sidste punktum er sat i jeres fælles historie.

Et brud er ikke rart, uanset hvem der har taget beslutningen. Bruddet skyldes som regel en årsag, som – lidt provokerende sagt – du også selv er en del af. Ligesom et brud på en knogle, skal det brud heles for at blive en stærk knogle igen. Den proces kan ikke gøres hurtigere med en pille eller blive mindre smertefri.

Dine følelser i fokus

"Hvad gør jeg så nu?"

Hvad skal der så ske – hvordan kommer du videre herfra?

Nogen vælger at flygte ind i mere arbejde, andre vælger et nyt forhold med det samme. Lige så mange skilsmisser der er, lige så mange forskellige løsninger findes der på at komme igennem det.

Husk, at der ikke er to ens skilsmisser.

Du vil opleve opture og nedture i processen. Du vil måske på et tidspunkt føle dig allermest ’Palle alene i verden’ og frustreret.

Og det er ikke unormalt at have tanker som:

  • Hvad skal jeg så?
  • Hvad med mine børn?
  • Hvad fanden gik der galt?

 … og sikkert sindssygt mange andre tanker.

Og have følelsen af, at fremtiden føles længst væk. Du snakker med dine nærmeste venner/veninder og familie, måske nogen bekendte bliver de bedste venner/veninder. Alle, der har lyst til at høre din historie, bliver de bedste venner/veninder. Du kommer til at fortælle din historie igen og igen til venner/veninder og lige dér, hvor du begynder at tænke, at ’nu gider de sgu ikke, at høre på mig mere’, og ’jeg burde også se at komme videre’ men hvordan…

Lige dér er der hjælp at hente. Hjælp fra én, der kan rumme dig og rumme din historie igen og igen. Hjælp fra én, som har været i samme båd, og som også har haft modløsheden i sit liv.

En der kan hjælpe dig op fra gulvet og videre i livet – en som støtter og guide dig på vejen igennem dit brud. Også hjælp fra én, der er ærlig og oprigtig.

Papir med hjerte rives itu
Hjerte syet med synål
skilsmisse

En wingman hjælper processen

Nye tanker findes frem

Jeg er din hjælp.

Se mig som din wing man,

Jeg vil lytte til dig og stille dig spørgsmål, som finder dine evner og midler frem, så du kan finde vejen. Så dit liv giver mening igen og ikke bare føles som en tom skal. Så du får skabt et sundt forhold til din eks. Det er især vigtigt for jeres børn, at I kan samarbejde. Men ikke mindst, så kan jeg være med til at gøre dig klar til at elske igen. På den anden side er der lys og energi igen.

Sammen finder vi dit fokus, og du får et kærligt skub i en ny retning.

Jeg tilbyder også parcoaching og kærlighedstjek.

Er du klar til at få en wingman?

Scroll to Top